豆乳を使った冷たいデザートを二種類ご紹介します。
ジュースやゼリーをあわせて、彩りもかわいいプチデザートを作りましょう♪
※当レシピは卵やゼラチンなどを使用しており、ベジタリアン・ヴィーガンレシピではありません。
好みのジュース 180cc
グラニュー糖 15g
板ゼラチン 6g
豆乳 50cc
卵白 2個分
トッピングのフルーツ、ミントの葉
180cc(6+oz) your favorite juice (We used grape)
15g(1/2oz) granulated sugar
6g(1/5oz) gelatin sheets
50cc(1 1/2oz) soymilk
2 egg whites
fruits topping, mint leaves
caution: This recipe is not vegan, since it contains eggs and gelatin.
ジャム(動画ではみかんとゆず) 90g
グラニュー糖 10g(ジャムの糖度にあわせて調整)
板ゼラチン 6g
豆乳 20cc
炭酸水 250cc
ミントの葉
90g seasonal jam (We used citron)
10g granulated sugar (add if jam is not sweet enough)
6g gelatin sheets
20cc(2/3oz) soymilk
250cc(8 1/2oz) carbonated water
mint leaves
caution: This recipe is not vegan, since it contains eggs and gelatin.
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