藤野で「胡麻とうふ」と並ぶ人気の商品、「湯葉とうふ」は、にがりではなくでんぷんで固めたお豆腐です。今回は湯葉とうふのアレンジアイデア!とろ~り食感を活かした春巻きです。
※当レシピはベジタリアン・ヴィーガンレシピではありません。
湯葉とうふ 一丁120g
春巻きの皮 5枚
大葉 5枚
ハム 2~3枚(お好みで)
ピザ用チーズ 適量、約50g
すだち、塩、抹茶塩、七味
(抹茶塩の代わりに、塩と抹茶を9対1で混ぜてもいいです)
Our “yuba tofu” is firmed with starch, instead of regular coagulant, and it’s very chewy. You can also make a paste with this tofu, using as a substitute for mayonnaise or white sauce.
1 Yuba tofu (120g or 4 oz)
5 sheets Spring roll wrappers
5 leaves green perilla
2-3 ham (if you like)
50g (1 3/4 oz) pizza cheese
citron sudachi, salt, greentea salt, shichimi pepper
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